© 2023 by Skyline

Proudly created with Wix.com

POSAO - ZAPOSLI SE !

 

 

SFI - Strong Future International je legalna markenktingška kompanija, osnovana 1998. godine i danas ima milionski broj saradnika širom sveta. Trenutno kompanija posluje u preko 190 zemalja sveta  a u 17 zemalja ima i zvanicnu valutu vezanu za svoj sajt  tzv.TCredits. Od 2009 godine u sastavu SFI kompanije je i onlajn prodavnica sa preko 90.000 proizvoda Triple Clicks. 

Osnivač i predsednik SFI korporacijere je Gery Carson, svetski priznati marketer.
Ja neću ovde pisati detaljnije o SFI i predsedniku jer to možete čitati na SFI portalu.
Kliknite i pratite video >>>>

Zašto  vam preporučujem da radite za SFI?

Radite za SFI jer se ne razlikuje puno od onoga što  radite na internetu besplatno skoro svaki dan.
Svaki dan ćaskate sa prijateljima na Fb, Twiteru i drugim društvenim mrežama predlažete , gde neki  proizvod  može da se kupi, gde je najbolja cena, itd., i niko vam za to ne daje ni jednu paru.
Promovisanjem proizvode sa Triple Clicks-a i ECA prodavnica u njenom sastavu, možete da zaradite  proviziju  od cene proizvoda koga promovišete.
Na SFI-ju nema uslova obavezne kupovine, nema ni  članarine.
Pri registraciji, uključujete se u takmičenje  "Class Cash", za osvajanje 250$. (to je unos u kom učestvujete nakon potvrde vaše imejl adresu, učestvuju samo članovi koji su se pridružili SFI-ju, istog dana  kad i vi.Potrebno je da se prijavite bar 10 puta u mesecu da biste osvojili keš.)
Dobijate  kompletnu obuka besplatno, dostupnu 24/7.

Ostvarite kontakt sa mnom na moju adresu:g-mail popovborislav3@gmail.com

VAŽNO: Prilikom registracije koristite vašu Gmail adresu, Ukoliko nemate gmail  nalog, možete ga  otvoriti  ovde klikom na button: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klikni na logo na FB i poveži se sa mnom, (pošaljite ponudu ya prijateljstvo) kako bi mogao Vam pomoci u svakom momentu kad vam je potrebno!

 

 

 

(

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now